На Кіровоградщині не пускають до роботи губернатора - екс-регіонала

16 січня 2014 року проголосував у Верховній Раді України за «диктаторські закони». Підтримував Антимайдан.

Сьогодні представники кіровоградського Євромайдану та ініціативного руху «Люстрація Кіровоградщина», а також небайдужі мешканці міста планують блокувати вхід до будівлі місцевої облдержадміністрації, щоб не впустити на робоче місце новопризначеного очільника краю Сергія Кузьменка.

Про це під час мітингу у Києві розповів представник ініціативного руху «Люстрація Кіровоградщина» Віктор Ведмідь, передає Еспресо.TV.

Він пояснив, що значна частина городян не задоволена новим призначенням Петра Порошенка на посаду губернатора колишнього члена Партії регіонів Сергія Кузьменка.

За його словами, проти цього рішення під стінами Кіровоградської облдержадміністрації вже не перший день страйкують місцеві активісти.

«І у п'ятницю, якщо С.Кузьменко таки буде вже офіційно призначений на посаду губернатора Кіровоградщини, то ми плануємо перекрити йому вхід до робочого кабінету, аби він зрозумів, що кіровоградці не бажають його бачити господарем краю», — зазначив активіст.

«Ми всі знаємо Кузьменка як затятого регіонала, котрий розганяв людей під час Майдану у Кіровограді і котрий наймав для цих цілей «ті тушок». Ми вимагаємо люстрації і очищення влади та рядів чиновників, а не призначення тих, хто скоював злочини, на високі посади», — сказав Медвідь.

Нагадаємо, 17 вересня указом президента новим губернатором Кіровоградської області було призначено 39-річного народного депутата Сергія Кузьменка.

Зазначимо, що він став нардепом З листопада 2012 року, висувався Партією регіонів. Вийшов з фракції ПР в лютому 2014 року.

Стрім з мітингу:

кіровоградщина майдан скандал корупція

Знак гривні
Знак гривні