Фури російської гуманітарки - практично порожні (ФОТО)

Митне оформлення гуманітарної допомоги від Росії не може розпочатися, оскільки Росія не надає документів.

Про це "Українській правді" повідомив речник АТО Олексій Дмитрашковський.

"Виїхало 59 чоловік, З них 41 прикордонник плюс 18 митників. Але роботи досі не розпочалися, бо російська сторона і досі не надала документи, які б мала надати від Червоного хреста про те, що це дійсно гуманітарний вантаж", - зазначив Дмитрашковський.

О 10 годині українська команда з прикордонників та митників в районі пропускного пункту Донецьк Російської Федерації мала розпочати роботу з перевірки та прийому гуманітарних вантажів, про які домовились українська і російська сторона. Допомога має бути доставлена в Луганськ.

Раніше Дмитрашковський не зміг відповісти, чи доставлятиметься допомога далі територією України в тих самих машинах, це буде переміщена на машини Червоного Хреста, як заявлялося раніше.

"Я зможу сказати після того, як вантаж буде перевірений. І після того, яке рішення приймалося, таке буде виконано", - зазначив Дмитрашковський.
Водночас журналістам показали вміст машин, в яких перевозять нібито гуманітарну допомогу. Журналісти у соцмережах відзначають що багато машин майже порожні.

провокації росія

Знак гривні
Знак гривні