Бойовики Болотова (ЛНР) застрелили російського диверсанта радника Губарєва (ДНР)

Просьолкова вбили бойовики із так званої «армії Юго-Востока», що підпорядковується ватажку луганських терористів Болотову.

Біля Луганська було вбито російського диверсанта, так званого радника «губернатора «ДНР» Павла Губарєва, «заступника міністра закордонних справ «ДНР» Олександра Просьолкова. Про це повідомили у штабі Антитерористичного центру.

За словами силовиків, згідно даних розвідки, Просьолкова вбили бойовики із так званої «армії Юго-Востока», що підпорядковується ватажку луганських терористів Болотову.

«За попередніми даними, Просьолков супроводжував автомобілі з якимось вантажем. На колону було скоєно напад терористами «ЛНР», котрі, певно що подумали, що це колона сил АТО. В результаті перестрілки загинуло кілька терористів, у тому числі і Просьолков. Це вже з'ясувалося згодом», — зазначили в АТЦ.

Вони додали, що українські вояки не брали участі у цій «операції».
«Такі напади на колони не рідкість, адже, завдяки діям сил АТО, терористи майже повністю втратили комунікацію між собою, а тому нападають один на одного, на автоколони, і грабують та вбивають один одного», — зазначили силовики.

донеччина луганщина тероризм АТО

Знак гривні
Знак гривні