В одеському військкоматі прогримів вибух: міліція розслідує теракт (ФОТО, УТОЧНЕНО)

У результаті вибуху, що прогримів сьогодні вночі в будівлі Суворовського військкомату в Одесі.

Як повідомляє ДСНС України, сьогодні в 3:33 в триповерховій будівлі, де розміщуються Дорожньо-експлуатаційне управління і Суворівський районний військовий комісаріат, стався вибух - повідомляє Думская.

фото з ​​місця подій - "Одеський паблік"

За словами очевидців, вибух був такої сили, що зламав дерево, яке росте біля військкомату, і вибив скло в сусідній п'ятиповерхівці. Свідки припускають, що вибух стався в підвалі військкомату.

«У результаті вибуху одна людина постраждала, її госпіталізували. Вибухом частково пошкоджено фундамент будівлі. Причина вибуху встановлюється. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування», - йдеться в повідомленні.

ДОПОВНЕНО. Пізніше міліція спростувала інформацію про постраждалого, повідомляє 048.ua.

При огляді прилеглої території виявлено та вилучено кілька пластикових предметів невстановленого походження, які будуть направлені для проведення експертного дослідження.

За даним фактом УСБУ в Одеській області розпочато кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєння вказаного правопорушення.

Знак гривні
Знак гривні