Військові атакують бойовиків - бойовики переходять на бік армії

Українські військові відкрили вогонь "по стратегічних об’єктах і місцях скупчення терористів".

"Після виступу президента АТО вступила у свою нову фазу. Було відкрито вогонь артилерії, наносила авіаудари авіація", - цитує прес-офіцера АТО Олексія Дмитрашковського "ВВС.Україна".

За його словами, інформацію про об’єкти для ударів надавали самі бойовики, які переходили на бік української армії. Прес-офіцер АТО також додав, що наразі ведуться переговори про перехід на бік української армії ще однієї групи.

За минулу добу бойовики вбили одного і поранили 17 українських силовиків, повідомив прес-офіцер АТО Олексій Дмитрашковський.

Зокрема, за його словами, бойовики напали на наряд ДПС, в результаті чого був поранений один співробітник міліції, пише Інтерфакс-Україна.

Загалом, зазначив Дмитрашковський, за час одностороннього припинення вогню з боку українських силовиків з 22.00 20 червня, терористи напали на підрозділи сил АТО 122 рази.

У той же час він додав, що багато бойовиків висловили бажання почати службу в рядах батальйонів "Донбас", "Айдар" та інших підрозділах територіального захисту.

Підрозділи Нацгвардії України приступили до активних бойових дій в районі пункту пропуску "Ізварине" та "Червонопартизанськ" в Луганській області.

"Бій почався близько дев'ятої ранку. Зараз пункти пропуску закриті. Російські прикордонники і співробітники ФМС відійшли на безпечну відстань. Оформлення зараз вестися не може", - цитує главу ФМС РФ Андрія Бельянінова РИА Новости.

Пункти пропуску "Ізварине" і "Червонопартизанськ" українські прикордонники залишили в червні. Бойовики організували тут свої пункти пропуску.

донеччина луганщина АТО

Знак гривні
Знак гривні