Українська міліція на службі в терористів із ДНР (ФОТО)

В результаті рейду батальйону Міноборони "Кривбас" в околицях Донецька зі зброєю і документами терористичної організації "ДНР" були захоплені заступник лідера терористів в Слов'янську Ігоря Стрєлкова "Клоц" і начальник відділу боротьби з корупцією Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Донецькій області МВС України Тищенко Сергій Володимирович.

Про це головред "Цензор.Нет" Юрій Бутусов написав у Facebook з посиланням на радника губернатора Дніпропетровської області та штатного куратора "Кривбасу" Миколу Колесника, повідомляє Остров.

За інформацією головного редактора "Цензор.НЕТ", при затриманні було виявлено безліч ключів від квартир та нотаріальних документів про оформлення на терористів нерухомості в Донецьку і області. За словами "Клоца", громадяни зверталися до нього і Тищенко з проханням взяти майно "на зберігання". Більшість із господарів квартир на зв'язок не виходить, повідомив Бутусов.

"Тищенко, за оперативними даними, здійснював зв'язок терористів із керівництвом донецької міліції, брав безпосередню участь в операціях терористів. Раніше служив у "Беркуті". Отримував українську зарплату, використовував службовий транспорт і українські документи для надання допомоги терористам. При цьому у нього документи "ДНР" і пропуски на проїзд від Стрєлкова", - пише Бутусов.

Знак гривні
Знак гривні