Людей, що воюють за Україну - не приймають у міліцію (ФОТО)

Про це пишуть Тетяна Чорновол та Ігор Луценко: "Мене теж не хочуть оформляти, все якісь відмазки дурні; в МВС - зрадники або російські агенти", - написав Луценко.

"Чому мого чоловіка, що воює за Україну не беруть в міліцію?", - запитує Тетяна Чорновол.

На початку травня мій чоловік Микола Березовий написав заяву в міліцію і відбув в зону бойових дій. Потім він, ще двічі писав заяву на вступ в лави міліції, конкретно в спецбатальйон "Азов". Перший раз заява була адресована керівнику київської міліції Юрію Морозу, два наступних керівнику обласної міліції Ярославу Голомші. Однак наказу про його призначення до сих пір не має, така ж ситуація у кількох наших друзів, які також воюють в батальйоні "Азов". Зокрема, у Олега Собченка, який в часи Майдану, прикрив мене в Черкасах від "тітушок". Він також тричі писав заяву в міліцію. На виході – "нуль".

Олег, побитий тітушками у Черкасах

Олег після бою в Маріуполі

Я не розумію чому так відбувається. Тим паче, що я працівник уряду. Що ж це виходить чоловік урядового уповноваженого разом з нашими друзями – незаконне збройне формування?

До речі, заяву на вступ в лави міліції на початку травня разом з моїм Миколою писав також Ігор Луценко. Його також не прийняли в міліцію...

До речі, все наше озброєння, форма, "броніки" куплені за приватні кошти. Отож я єдине прошу у відповідальних осіб Київської обласної міліції – дайте моєму чоловіку і нашим друзям воювати за Україну в офіційному статусі (щоправда гранатомет також би не завадив).

донеччина мвс

Знак гривні
Знак гривні