Батальйон Ляшка - віртуальний, а Інтер щодня жене про нього джинсу

У «Азові» вважають, що батальйон народного депутата Олега Ляшка "Україна" – віртуальний.

Про це в інтерв’ю Укрінформу заявив один із заступників командира батальйону «Азов».

«Якщо говорити серйозно, батальйон Ляшка існує тільки віртуально. Тобто, я бачив людей неозброєних, може, чоловік 30, які належить до якогось батальйону "Україна". Це те, що називається батальйон Ляшка», - сказав він.

Відповідаючи на уточнююче запитання про те, що Ляшко показував по ТВ озброєних людей, заступник комбата сказав: Він насправді показував батальйон "Азов", причому, не питаючи. А в батальйону "Україна" зброї немає. Про їхню підготовку говорити теж не доводиться. Хто там, що там - я не знаю».

Як пише медіа-експерт Отар Довженко, «Інтер» відрядив спеціальну людину, яка їздить із Ляшком і ЩОДНЯ робить по замовному сюжету з вихвалянням героя-визволителя України, його коментарями з різних приводів та звітами про звитяги його батальйону «Україна».

Принаймні, так було на минулому тижні, не знаю, чи триває ця плідна співпраця. Журналіста, який погодився на таку почесну роботу, звуть Андрій Лащ.

При цьому командир "Азова" Андрій Білецький позитивно відгукується про Ляшка в інтерв'ю Українській правді: "Ляшко - один з найбільш адекватних і дієвих людей в даній системі влади. Повірте, коли операція гальмувалася через відсутність політичного рішення, саме стараннями Ляшка багато наших операції були продавлені". На запитаня чи беруть Ляшка воювати командир відповів: "Ні, звичайно. Ми не беремо цивільних людей в бій, однозначно. І допомагає він нам не грошима. Я вважаю, що на добро завжди потрібно відповідати добром. Тому у нас до нього позитивне ставлення."

ляшко

Знак гривні
Знак гривні