В Алчевську ЛНРівці ввели мобілізацію і вимагають здавати українських силовиків

Невиконання вимог терористи прирівнюють до "пособництва фашистському режиму".

У місті Алчевськ на Луганщині поширюється наказ військового коменданта міста - листівки з печаткою з'явилися на дверях деяких магазинів і стовпах. Про це пише Остров.

Так, вводиться комендантська година - з 22.00 до 6.00, призупиняється діяльність усіх політичних партій і організацій, а ряд партій, зокрема «Батьківщина», «УДАР», «Свобода» оголошені фашистськими і заборонені.

Також оголошено мобілізацію всіх чоловіків у віці від 18-ти до 50-ти років, їм необхідно прибути в будівлю міського відділу СБУ, що знаходиться під контролем озброєних людей. Керівникам органів влади і підприємств наказано доставити туди ж автотранспорт.

Знаходження на території Алчевська співробітників правоохоронних органів України: СБУ, прокуратури, міліції, управління виконання покарань та інших прирівнюється до ведення військових дій, і громадян зобов'язують повідомляти в комендатуру про таких співробітників. Неповідомлення прирівнюється до пособництва фашистському режиму.

Заборонивши діяльність в Алчевську українських правоохоронців, комендатура міста дозволяє громадянам з метою захисту своїх прав захищатися всіма наявними способами.

У разі невиконання наказу винні будуть каратися за законами воєнного часу.

луганщина тероризм

Знак гривні
Знак гривні