День поганих новин. Підбитий літак з десантниками. Обстріляні прикордонники. Журналістка в російському полоні (ВІДЕО)

Луганськ. У ніч із 13 на 14 червня терористи підбили військово-транспортний літак Повітряних сил Збройних сил України ІЛ-76, який заходив на посадку в аеропорту Луганськ.

CNN із посиланням на джерело повідомляє, що щонайменше 49 осіб було на борту збитого літака, але поки не відомо точно, чи хтось вижив, чи всі загинули.

Момент вибуху літака зафіксували камери спостереження, повідомляє група "Інформаційний спротив".

Самі терористи з ЛНР прокоментували факт збиття літака так: "наше керівництво (самопроголошений губернатор ЛНР) дало нам вказівку - в рамках Донецької області не має бути ніяких польотів військових літаків. Я дав наказ, і ми з хлопцями розстріляли цей літак".

Маріуполь У Державній прикордонній службі повідомили, що внаслідок обстрілу на околиці Маріуполя в районі заводу "Азовсталь" із автоматів та гранатомета колони автомобілів ДПСУ, попередньо 4 військовослужбовці поранені, 3 – загинуло.

Мілове. Журналістку Громадського Телебачення Анастасію Станко близько 12.30 затримали російські прикордонники в українському мелі Мілове Луганської області, що на кордоннні з Російською Федерацією. Настя готувала включення в прями ефір.

Наразі зник телефонний зв’язок з Анастасією Станко зник.

Останнього разу вона виходила на зв’язок телефоном з редактором близько 13.00.

донеччина луганщина тероризм

Знак гривні
Знак гривні