Ополченці лишають Слов'янськ, лишаються найманці. Загибель Стрілкова може бути фейком

«Значна кількість терористів та так званих «ополченців» покинули Слов'янськ, у місті залишились лише найманці. Інформація про загибель головного диверсанта Стрєлка перевіряється. Про це повідомив речник АТО Владислав Селезньов, - пише Щоденний Львів.

«За нашими розвідданими, зі Слов'янську втекли багато терористів та так званих ополченців із місцевого населення. Вони тікали через болота та лісопосадки саме в той час, коли їх прикривали їхні «колеги», острілюючи блокпости силовиків АТО.

Стосовно знищення основного диверсанта Стрєлка (Гіркіна) то цілком ймовірно, що він захоче під виглядом якогось місцевого мешканця покинути Слов'янськ, тому активно розповсюджується інформація про його загибель. Ця інформація перевіряється.

Також, за останніми даними, терористи, котрі залишились у Слов'янську, облаштували ДОТи, траншеї із кулеметами. По місту на вантажівках переміщуються мінометні та гарматні прозрахунки.

Вони постійно змінюють місцерозташування, щоб не потрапити під удар авіації. Що ж стосовно силовиків АТО, котрі потрапили у полон, то наразі триває робота з їх звільнення», – сказав В.Селезньов».

донеччина тероризм

Знак гривні
Знак гривні