Порошенко таки поговорив з Путіним, дивлячись на нього, як на агресора (ФОТО)

Раніше європейські ЗМІ повідомили, що Обама, королева Великобританії Єлизавета II і деякі інші гості церемонії в Нормандії неофіційно висловили небажання сидіти поруч з Путіним на трибуні почесних гостей, - пише телеканал Дождь.

Говорячи про можливі зустрічі з колегами в Нормандії, сам Путін заявив: «Ні від кого бігати не збираюся і з задоволенням буду спілкуватися з кожним зі своїх колег».

Після традиційного фотографування лідери країн, що беруть участь в урочистих заходах, присвячених 70-річчю висадки союзників у Нормандії, попрямували до палацу на сніданок. По дорозі Меркель, Путін і Порошенко зупинилися і поспілкувалися кілька хвилин, після чого пішли далі. Ось як це виглядало:

Порошенко дивиться на Путіна, як на агресора

На офіційному сніданку зліва від президента Росії за столом сидить герцог Люксембургу Анрі, а з правого боку королева Данії Маргрете II, її сусід справа - Франсуа Олланд. Слідом за ним за столом сидить королева Великобританії Єлизавета Друга, а після неї - президент США Барак Обама.

Раніше в п'ятницю президент Росії і канцлер Німеччини присвятили все свою годинну розмову Україні.

«Путін і Меркель повністю сконцентрувалися на українських справах, на пошуках українського врегулювання», - повідомив прес-секретар глави російської держави Дмитро Пєсков, який був присутній при розмові. За його словами, бесіда була присвячена обговоренню розбіжностей у підходах між Москвою і Берліном по Україні.

путін порошенко

Знак гривні
Знак гривні