Луганських прикордонників штурмують півтисячі бойовиків - зараз там наша авіація (ВІДЕО)

Силами АТО на допомогу Луганському прикордонному загону, який з ранку штурмували близько півтисячі терористів, направлена бойова авіація.

"Прикордонники вели вогонь у відповідь. Їм на допомогу силами АТО була направлена авіація, яка виконала бойову задачу та розсіяла терористів", - повідомив представник Міноборони України Владислав Селезньов у Facebook.

Нардеп Олег Ляшко у Facebook заявив, що розмовляв з бійцями Луганського прикордонного загону, які п'яту годину ведуть бій з переважаючими силами противника.

"Понад 400 терористів здійснили напад на штаб прикордонного загону на кварталі Мирний у Луганську. Нападники використовують міномети, кулемети, автомати, гранати тощо. Снайпери стріляють із 16-поверхового житлового будинку напроти. Серед наших - 7 поранених, із них троє тяжкопоранені", - пише Ляшко.

"Найголовніше: ніякої допомоги, крім демонстраційного прольоту одного літака, наші прикордонники упродовж цих годин не отримали, незважаючи на всі звертання", - додав він.

Прикордонна служба України повідомляла, що у штурмі Луганського прикордонного загону беруть участь близько півтисячі терористів, які використовували гранатомети та крупнокаліберні кулемети.

луганщина тероризм кримінал

Знак гривні
Знак гривні