Турчинов вступився за ДемАльянс

Турчинов ініціює перевірку результатів виборів до Київради.

В.о. президента Олександр Турчинов вимагає від прокуратури, МВС та СБУ проведення ретельної перевірки підрахунку голосів щодо наявності фальсифікації під час виборів у Києві.

Центральній виборчій комісії доручено негайно провести перерахунок голосів на виборах до Київради по всіх виборчих дільницях Києва, - повідомляє прес-служба президента України.

Повідомляють, що з відповідною заявою до Турчинова звернувся лідер "Демократичного Альянсу" Василь Гацько. Гацько заявив про численні порушення проти його партії під час виборів.

"Фальсифікація і ознаки злочинної змови проти цієї партії очевидні. Організована група негідників хоче зірвати проходження цієї партії до Київради", - зазначив голова Адміністрації президента Сергій Пашинський.

"Всі винні посадові особи, які причетні до фальсифікації голосування, або ті, хто перешкоджає перерахунку голосів, підлягають відстороненню від своїх службових обов'язків, затриманню і кримінальному переслідуванню", - наголосив Пашинський.

Він також зазначив, що "Демократичний Альянс" - партія, яка довела свій патріотизм на Майдані".

ДемАльянсу не вислачає декілька десятиї відсотка. аби потрапити до Київради, при цьому на декількох дільницях де демальянсівці домоглися перерахунку голосів виявлені бюлетені в яких виборці голосували за ДемАльянс, а їх порахували за інші партії

вибори київ

Знак гривні
Знак гривні