В Донецьку на передній план відверто виходять росіяни - замість ДНР (ФОТО)

У Донецьку терористи батальйону "Восток" заявляють, що розбирають барикади біля раніше захопленої самопроголошеною "Донецькою народною республікою" будівлі облдержадміністрації, щоб на випадок пожежі уникнути "одеського сценарію.

Як пише Інсайдер, Озброєні і в балаклавах бійці, коментуючи проведення розчищення барикад біля будівлі ОДА, заявляють, що старі автомобільні покришки "становлять небезпеку для самих захисників будівлі, тому що будь-який "коктейль Молотова", кинутий сюди, призведе до пожежі, і ми одержимо другу Одесу. І потрібно в разі евакуації, щоб всі могли покинути цю будівлю".

Журналіст Київ пост Крістофер Міллер пише: Vostok Battalion has cleared #Donetsk govt building of DNR, razed its barricades and is now in control. Important to note: they're Russians.

"Батальйон Восток очистив будівлю Донецької ОДА від представників ДНР і тепер контролює її. Важливо зазначити: вони - росіяни.

Водночас прес-секретар Путіна заявив про допомогу ДНР з боку Росії.

Росія неодмінно надасть Донецькій народній республіці гуманітарну допомогу. Таку заяву зробив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков.

"Гуманітарна допомога буде надана їм обов'язково, але з приводу військової нічого сказати не можу. Про це потрібно запитати самих військових, але гуманітарну допомогу, безумовно, надамо", - пояснив Пєсков.

А ось кольори Стаханова, наприклад:

За деякими даними, всередині ДНР міг статися військовий переворот.

донеччина росія тероризм

Знак гривні
Знак гривні