Пісня: ЛНР оголосила війну ДНР

Голова Луганської народної республіки (ЛНР) Валерій Болотов оголосив війну керівництву Донецької народної республіки (ДНР).

Болотов вважає, що зачистка Донецька силами АТО і здача міста українській армії - це злочин глави ДНР Дениса Пушиліна проти власного народу.

"На території ЛНР Денис Пушилін і його найближче оточення вважаються зрадниками і персонами нон-грата. За законами воєнного часу, як зрадники власного народу вони підлягають ліквідації", - підкреслив глава ЛНР.

Він також додав, що вважає главу ДНР людиною поза законом і оголошує йому війну.

Нагадаємо: так званий "Стрілок" Ігор Гіркін - один з очільників терористів на Сході, віддав наказ затримати самопроголошеного мера Слов’янська В’ячеслава Пономарьова

Раніше лідер терористів міста Слов'янськ В'ячеслав Пономарьов виступив проти людей, які називають себе керівниками терористичної організації «Донецька народна республіка» і знаходяться в місті Донецьку. Пономарьов пригрозив їм, що скоро його «армія» прийде в Донецьк і наведе порядок.

Ще один внутрішній конфлікт відбувається між прихильниками "міністра оборони" Ігоря Стрєлкова і так званого «горлівського» угрупованням всередині ДНР. Спостерігається протистояння саме між Абвером (Сергієм Здрилюк) і Бісом (Ігорем Безлером).

донеччина луганщина

Знак гривні
Знак гривні