Губарєв засновує сепаратистську партію - Новоросія. Програма: православіє й двоємисліє

В Донецьку відбувся Установчий з'їзд суспільно-політичного руху «Партія Новоросія». Цей рух прагне створити на Південному Сході України державу з відповідною назвою.

Лідер «Партії Новоросії» Павло Губарєв відповів на питання, що стосуються політики, ставлення до уряду ДНР, обстановки в Слов'янську. Про це пише місцевий журнал "пропаганда".

Самопроголошений «народний губернатор» відзначав "високі професійні якості" голови Верховної Ради ДНР Дениса Пушіліна.

Ще більше компліментів було на адресу "міністра оборони" ДНР Ігоря Стрєлкова.

П. Губарєв заявив , що більша частина зброї ополченців зосереджена в Слов'янську, і озброїти добровольців в інших містах не представляється можливим.

Мовляв, тільки після перемоги на півночі ДНР можна говорити про посилення оборони в інших регіонах.

Цікаво складатимуться відносини з олігархами у «Партії Новоросії» у разі приходу до влади. Власність олігархів-ворогів ДНР буде націоналізована. Що стосується лояльних до "республіки" капіталістів, то їх не чіпатимуть. Оруел називав таке "doublethink" - дводумство.

Як коментують цю політику дончани, "Если ты нам денег выдашь, то живи себе, жируй! Если ж ты к нам не лоялен,- то получишь толстый ... !"

На з'їзді кожен бажаючий міг ознайомитися з програмою майбутньої партії. У ній відображено стандартний набір фраз. Особливо слід відзначити одне формулювання: «Нормативною формою духовного і релігійного виховання буде приналежність до Російської православної Церкви Московського Патріархату».

донеччина сепаратизм губарєв

Знак гривні
Знак гривні