Силовики відбили у сепаратистів міськраду Маріуполя (ФОТО, ВІДЕО)

Українські силовики взяли під контроль будівлю міськвиконкому в Маріуполі, повідомляє Інсайдер.

Про це повідомили представники штабу "самооборони" міста, інформує Інтерфакс-Україна.

"Люди в чорному камуфляжі взяли під контроль будівлю міськради, вишикувалися по периметру і нікого туди не пускають. Усередині будівлі, за попередніми даними, нікого немає", – сказав представник "самооборони".

За його словами, українські силовики також загасили шини, що горіли біля будівлі. Навпроти будівлі збираються жителі міста.

Своєю чергою місцеве видання "0629" повідомляє, що після того, як загасили шини, сепаратисти підпалили барикади з боку вул. Університетської, проте вогонь там також було локалізовано.

Будівлю міськради оточили близько сотні озброєних автоматами осіб. Поруч перебуває близько 200 мітингувальників.

На місці працює техніка, за допомогою якої розбирають барикади.

"Стало відомо про інцидент, в якому постраждав активіст ДНР. Чоловік намагався перешкодити розбирати барикади, військові почали стріляти. Перші два постріли було зроблено в повітря, а третій – у ногу. "Швидка" відвезла його в одну з міських лікарень", – повідомляє видання.

Проте медики не підтвердили вогнепального поранення чоловіка – сьогодні в лікарні міста ніхто з такими пораненнями не звертався.

Як повідомляє видання, мітингувальники за ДНР намагалися перекрити просп. Леніна, побудувавши барикади з шин посеред проїжджої частини. Під час сутичок на перетині просп. Леніна та вул. Казанцева поранено начальника ДАІ Маріуполя Віктора Саєнка. У нього травмована рука.

Станом на 15:55 рух транспорту на просп. Леніна знову відновлено.

донеччина криза

Знак гривні
Знак гривні