Міліціонера, що співпрацював із сепаратистами, оголошено в розшук

На жаль, його не заарештували, як повідомлялося раніше - він, як це у нас прийнято з часів Януковича-Пшонки-Захарченка, встиг утекти. В.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що екс-начальник ГУ МВС України в Одеській області Дмитро Фучеджі оголошений в розшук.

Про це глава МВС повідомив журналістам в аеропорту Харкова.

"Пан Фучеджі в 5 ранку перетнув кордон України і сховався від слідства, його оголошено в розшук", - цитує Авакова Інтерфакс-Україна.

Також він повідомив, що в рамках досудового розслідування по одеським подіям затримані три співробітника міліції, "зараз їх доставляють до Києва для проведення дізнання".

На думку помічника Міністра внутрішніх справ Антона Геращенка, Фучеджи втік на територію Придністров'я, повідомляє прес-служба МВС.

Нагадаємо, Фучеджі працював заступником керівника міліції Одеської області з питань громадської безпеки і особисто був у центрі Одеси 2 травня, під час жорстоких зіткнень проросійських і проукраїнських активістів, які призвели до численних людських жертв.

Також він виконував обов'язки начальника обласного УВС 4 травня, коли після штурму міського управління внутрішніх справ міліціонери відпустили затриманих проросійських активістів.

одещина

Знак гривні
Знак гривні