ОНОВЛЕНО - після перестрілки в Маріуполі, під ранок звільнили міськраду від сепаратистів (ФОТО, ВІДЕО)

Центральна вулиця Маріуполя вчора ввечері знову була перекрита - водії маршруток і автомобілісти об'їжджали просп. Леніна.

Зараз біля захопленої міськради в Маріуполі горіли шини, пише Insider.

В цей же час в районі військової бази біля Маріупольського аеропорту відбулася перестрілка. Тут люди в чорному і камуфляжі обстріляли кілька автомобілів. Відомо, що серед обстріляних авто - "Волга", якій прострелили радіатор, а також кілька мікроавтобусів.

Інформації про потерпілих поки немає.

У свою чергу InfoResist повідомляє, що в місті з'явився БТРи, в аеропорту сідали вертольоти.

Російський ИТАР-ТАСС з посиланням на представника ополчення Дмитра Симонова повідомляє, що в результаті атаки блокпостів поблизу Маріуполя одна людина загинула, троє поранені. На думку сепаратистів, за нападом стоїть "Правий сектор" і українські силовики.

На трасі Маріуполь-Ялта, в районі другого спуску в сел.Мелекіно виставлений блок-пост. На ньому люди без розпізнавальних знаків і немає співробітників міліції, пише 0629.

Траса між Маріуполем і Мангуш закрита. Автобуси їдуть по об'їзній дорозі через смт. Володарське.

ОНОВЛЕНО 09.00

Зараз біля міськради працює техніка. Люди в робочому одязі розбирають барикади, вантажать шини на вантажні автомобілі. З двох сторін міськради працюють екскаватори.

Також, біля будівлі міськради стоять кілька міліцейських машин. За неофіційними даними, сьогодні під ранок міськраду бувло звільнено від "ополченців". Пострілів в довколишніх будинках не чули.

  Рух транспорту відновлено. Обгорілий тролейбус прибрали. Ще один зі спущеними колесами стоїть навпроти Будинку зв'язку.

донеччина криза

Знак гривні
Знак гривні