Чому 25 травня не може бути референдуму (ЗАКОНИ)

Тарута попросив у Турчинова провести референдум 25 травня

Для нормальних, але необізнаних людей, які ведуться на маячню різних провокаторів поясню, - пише Тарас Шмайда.

1. Закон "про всеукраїнський референдум" (прийнятий з неймовірними порушеннями голосами ПР і КПУ) створює можливості для тотальних фальшувань. Цей медведчуківський закон прийнятий на пряме замовлення Путіна і саме під такі, як зараз, ситуації.
http://texty.org.ua/pg/article/editorial/read/41327/

2. Навіть цей бандитський закон не дозволяє провести референдум за 4 тижні, на таке здатні лише путінські окупанти в Криму. Чи і на Донбасі теж, але вже руками Турчинова й Тарути?

3. Навіть за згаданим законом про референдум призначити його може лише Президент (яким Турчинов не є) після збирання 3 мільйонів підписів, які, в свою чергу, збираються після рішення ЦВК і т.д. за певною процедурою.

4. Верховна Рада може призначати референдуми лише про зміну певних розділів Конституції або про зміну території України, і цьому теж передують довгі і складні процедури.

5. Кожен, хто каже, що винесення будь-яких "вимог Донбасу" на референдум і доведення правового поля України до повного хаосу, призведе до заспокоєння і об'єднання країни, а не до розколу і загострення - провокатор.

донеччина криза луганщина

Знак гривні
Знак гривні