Від ночі й досі в Маріуполі - військовий конфлікт між сепаратистами й невідомими ОНОВЛЕНО (ФОТО)

ОНОВЛЕНО: Мерію Маріуполя таки звільнили. Сепаратисти вимагають пістити їх назад: "Ми законна влада", - кажуть. Також вимагають відлставки чинного мера, - повідомляє Ліга

Що відбувається, точно не розуміють і місцеві мешканці.

"Хто були ті, котрі нападали вночі, нам невідомо. Станом на 10:00 у нас тривають переговори з тими людьми, які перебувають у будівлі. Переговори з цими людьми веде не мер, а уповноважені ним люди, але хто саме, я не знаю", - повідомив начальник прес-служби міськради Олег Калінін.

Відомо, що будівлю міської ради Маріуполя продовжують утримувати протестувальники.

Інформація про звільнення міськради не відповідає дійсності.

Лідери "Донецької народної республіки" заявили про те, що вони відбили спробу штурму будівлі. Зараз у будівлі Маріупольської міськради тривають переговори між представниками влади, правоохоронних органів і протестувальниками. Представникам ДНР пропонують два кабінети на другому поверсі.

Раніше з'явилася інформація, нібито сьогодні вранці внутрішні війська України звільнили будівлю міськради Маріуполя від загарбників, які утримували її з 13 квітня.

Втім, у твітері проукраїнський активіст Сергій Осадчий пише, начебто люди вже розбирають барикади біля міськради й начебто сепаратистів затримано. та згодом він додав, що "очевидно не вдалося сьогоднішнє захоплення".

Правоохоронці оточили міськраду, але чи нападали вночі вони - незрозуміло:

донеччина війна сепаратисти маріуполь

Знак гривні
Знак гривні