Десантники роззброїли неадекватних сепаратистів на кордоні Донецької й Запорізької областей

Спроба екстремістів змусити військовослужбовців ВДВ Збройних Сил України залишити блокпост на кордоні Донецької та Запорізької областей зазнала невдачі.

У середу , 16 -го квітня , ввечері до блокпоста на автотрасі , де несуть службу житомирські десантники , під'їхали три автомобілі , з яких вийшло 11 невідомих агресивно налаштованих осіб . Вони почали погрожувати десантникам , провокували їх , лаялися , заважали виконанню службових обов'язків і намагалися змусити військових покинути блокпост .

У одного з них в руках був помічений пістолет. Незабаром на двох автомобілях під'їхали ще кілька невідомих осіб , які представилися журналістами та поінформували про те , що будуть знімати на камери , як військовослужбовці Збройних Сил України застосовують зброю проти мирного населення.

Після даних заяв екстремісти спробували оточити особовий склад , проте десантники попередили їх про можливі наслідки таких дій . Умовляння не подіяли , і військові зробили попереджувальний постріл вгору. Після чого поклали нападників на землю і роззброїли .

За повідомленням командира групи на блокпосту , серед вилучених речей військові виявили у екстремістів пакет з речовиною, схожою на наркотики, і пістолет ТТ.

донеччина запоріжж

Знак гривні
Знак гривні