Феєрія: Російська пропаганда робить два протилежні сюжети про одну людину (ВІДЕО) ОНОВЛЕНО 13:32

Качка дня і epic fail водночас: два сюжети, що пройшли в один і той же вечір на двох російських телеканалах, демонструють ту саму людину, тільки в сюжеті НТВ він виявляється інструктором "бойовиків" "Правого сектора", а в сюжеті "Росії" - прихильником "федералізації України", якого побили якраз "бойовики" "Правого сектора".

Коментарі:

Марат Гельман: Я даже не знаю, как комментировать. Понятно, что смешно. Но одновременно так стыдно, что даже не хочется верить, что это возможно.

Кирилл Мартынов: Это видео исчерпывает тему российской пропаганды в отношении украинских событий. Большего позора себе представить трудно. И георгиевскую ленточку привязали, паскуды.

ОНОВЛЕНО 13:30

А канал "НТС Севастополь" назвав того самого Андрія Петкова корінним жителем Миколаєва, дитячим хірургом, який приїхав підтримати земляків у боротьбі з наступаючим неонацизмом.
У цьому сюжеті йдеться про те, що персонаж Петков вирішив підтримати табір антімайдановцев і привіз їм "чималу суму грошей".
Він повідомив, що в нього почали кидати гранати, камені, палиці, стріляли. Персонаж заявив, що йому доведеться перенести "найскладніші операції".

росія пропаганда

Знак гривні
Знак гривні