Серед барикад поставили новенький МАФ із банкоматом (ФОТО)

Біля барикади зі сторони Європейської площі на Майдані Незалежності невідомі встановили новенький торговельний кіоск. Знаходиться біля будинку по вулиці Хрещатик 7/11, де ще місяць тому тривали бої між мітингувальниками та правоохоронцями, - пише Газета по-українськи.

МАФ встановили, незважаючи на те, що навколо залишаються саморобні барикади та намети, де живуть люди. На ньому відсутні будь-які вивіски, а навколо нього відсутня тротуарна плитка — її здерли під час протистоянь.

Охоронці барикад не кажуть, хто і коли встановив кіоск.

"Напевно, вночі, не наша зміна була. Такий схожий стоїть біля Бесарабського ринку. З автоматом для поповнень і великими вікнами. Ми власника зловимо, обіцяю. І спитаємося, чого він тут на розгромленому і зовсім невідновленому майдані встановив свою торгову ятку. Будуть виступати сильно — перетворимо на один з наших будиночків", - розповів один з охоронців барикади.

За даними начальника служби містобудівного кадастру Андрія Вавриша, в столиці близько 20 тисячі незаконно встановлених кіосків, які загрожують безпеці людей. Сьогодні, 4 квітня, працівники Департаменту міського благоустрою демонтували сім нововстановлених тимчасових споруд на просп. Глушкова, 27-31, що у Голосіївському районі.

майдан

Знак гривні
Знак гривні