Конфлікт за барикаду на Майдані переріс у стрілянину між собою (ФОТО)

Близько 20:00 біля ресторану "Мафія", що на Європейської площі в Києві, почалася перестрілка. Раніше ми писали про конфлікт через розбирання барикад.

У результаті інциденту троє поранених, повідомила журналістка Михайлина Скорик, що перебуває на місці подій. Про це пише The Insider

Один з поранених - Богдан Дубас, який з 27 лютого був комендантом Майдану, призначений першим заступником голови КМДА.

Як розповів сотник 11 сотні Анатолій Медвідь, стрілянина почалася внаслідок конфлікту через розбір наметів і барикад.

"Такі конфлікти тут постійні. Стріляли в самооборонців, Дубас отримав другу кулю, можливо навіть випадково. "Правий сектор" відмовився видати стрілка", - сказав Медвідь.

У свою чергу Скорик повідомила, що "хлопцям у масках з ПС, на вигляд підліткам, серед яких імовірно був стрілок, дозволили вийти ланцюгом з Мафії. Вони пішли в готель Дніпро".

У свою чергу міністр МВС Арсен Аваков у Facebook повідомив, що з трьох поранених - двоє важко: "Серед поранених - двоє бійців Самооборони Майдану, зам глави Київміськадміністрації Богдан Дубас. Причини стрілянини не відомі. Поранені в лікарні".

"Той, хто стріляв, був заблокований в туалеті кафе іншими активістами. До прибуття викликаної міліції в кафе прибули з готелю Дніпро важко озброєні представники Правого сектора - розсунувши блокуючих того, хто стріляв, вивели його через утворений коридор і супроводили в готель Дніпро", - написав міністр.

ОНОВЛЕНО:
У готелі Дніпро почалася евакуація. Правий сектор поспішно евакуйовує рюкзаки, їх складають у вантажівку. Персонал готелю дуже наляканий. Керівник інформ відділу Береза Борислав каже стрілка біля Мафії передали міліції. З'явилися автоматники з написом міліція, пише у ФБ Святослав Цеголко

майдан

Знак гривні
Знак гривні