Не сюрприз: провокаторами в Києві керував ФСБшник. Ще й алкоголік (ФОТО, ВІДЕО)

Служба безпеки України повідомила, що викрила у Києві групу осіб, які намагалися дестабілізувати ситуацію шляхом провокування сутичок.

"Провокатори у кількості майже 40 осіб на чолі з громадянином України Сергієм Р. в центрі столиці, на Майдані Незалежності та поблизу, отримали злочинне замовлення на дискредитацію мирних громадських акцій у Києві", - повідомила СБУ.

Як пише Українська правда, керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук повідомив у Facebook: "За даними групи "Інформаційний спротив", затриманий керівник групи провокаторів Сергій Разумовский не був співробітником військової розвідки України. Є інформація, що даний пан має відношення до ФСБ РФ".

Ось трохи про нього:

Ось іще - від Олександра Щетиніна з "Нового регіону":

"Такое ощущение, что в силу служебной, журналистской деятельности я просто обязан знать всех подонков и придурков этого мира. И этого, Сергея Разумовского (Рощина), я тоже знаю лично."

У жовтні Щетинін бачив його на марші УПА в карнавальному костюмі есесівця:

За даними Щетиніна, цей Розумовський (Рощін) також брав участь в акціях сепаратистів-"русинів" на Закарпатті. Пов'язаний і з "Українським вибором" Медведчука.

І ще він просто неадекватний. При першому знайомстві хвалився, що "за його підручниками вчиться вся ЦРУ".

"І ще алкоголік і придурок", - додає Щетинін.

фсб росія

Знак гривні
Знак гривні