Додаток Бойкот окупантів розпізнає російські товари. Він потрапив у топ скачування (СКАЧАТИ)

"Бойкот окупантів" потрапив в топ новинок магазину додатків для Android.

Через споживчий бойкот в Україні деякі російські торговельні марки маскуються під українські і, нібито, намагаються отримати український штрих-код.

Навіть одіозний Артемій Лєбєдєв скаржиться на збитки київської філії через "нову моду", пише Insider.

"Кстати, многие люди обиделись на мой пост про Крым, где я писал, что это идеальная операция, которой можно гордиться. (....) Наш магазин в Киеве несет убытки, потому что на Украине модно бойкотировать русские товары. Это бред сивой кобылы, сиюминутная обида, которая пройдет. Мы переживали и не такое. Никакой Путин не заставит меня думать про Украину как про врага. Ну да, просто сейчас на Украине тупая (реально тупая, невероятно тупая) власть. Это пройдет. А любовь останется. Кто не согласен, напомню древнюю китайскую мудрость: дорога в тысячу ли начинается с первого шага на**й. "

Тим часом, прагнення купувати вітчизняні товари серед українців зростає (як і прагнення бойкотувати російські), але не всі громадяни вміють відрізнити їх від іноземних.

У цьому допоможе новий додаток "Бойкот окупантов", здатний в лічені секунди розпізнати, в якій країні виробили той чи інший продукт.

Програма сканує штрих-код і порівнює його з базою даних російських компаній і "брендів-перевертнів", які прикидаються "неросійськими".

"Бойкот окупантов" з'явився в Google Play близько тижня тому, але вже здобув бурю схвалень користувачів в коментарях, які оцінили додаток в 4,6 зірок.

крим бойкот росія

Знак гривні
Знак гривні