Байкерів закаликають об'єднатися проти пропутінських Нічних вовків

Запорізький байкерський клуб "Cлов`яни" закликав усі байкерські клуби України, а також усіх вільних байкерів України взяти участь у всеукраїнській акції "Полювання на зсучених вовків".

Звернення на сторінці Національної асоціації мотоциклістів України.

Суть акції полягає в тому, що б викорінити з території України незрозумілу формацію у вигляді "Нічних вовків", які, використовуючи атрибутику байкерської культури, своїми діями "ганьбить і всіляко дискредитує байкерський рух і традиції", при цьому спираючись на підтримку влади РФ, поводиться по-хамськи й агресивно по відношенню до всіх інакомислячих байкерів, які не соромлячись висловлюють свою думку на їхню адресу.

У ході акції байкерів закликають:

1 . Заборонити присутність представників "Нічних вовків" на всіх байкерських заходах на території України.

2 . Байкотувати байкерами України всі заходи, проведені "Нічними вовками".

3 . Для уникнення виникнення конфліктних ситуацій та протиправних дій відносно представників НВ в Україні, запропонувати членам українських підрозділів НВ добровільно і самостійно припинити існування філій НВ на території України.

4 . Силами членів українських Клубів і вільних байкерів відловлювати тих, хто залишився несвідомим "нічним вовком" з метою недопущення під виглядом байкерського Клубу, при використанні традиційної символіки Клубів, подальшої дискредитації байкерського руху.

самоорганізація

Знак гривні
Знак гривні