Від генпрокурора-свободівця о 13.00 вимагатимуть відкрити справу проти нардепів-свободівців за рукоприкладство (ВІДЕО)

"Ми зі "Свободою" по-різному розуміємо свободу. Завтра [вже сьогодні, 19 березня - ред.] о 13:00 я прийду під будівлю Генеральної прокуратури за адресою вул. Різницька 13/15 вимагати порушення кримінальної справи. - пише Мустафа Найєм. - Після цього всі охочі зможуть піти на пікет, який відбудеться в 14:00 під офісом ВО "Свобода" за адресою вул. Велика Житомирська, 17. Перепости йдуть у скарбничку Майдану."

У соцмережах жартують, що хоч Найєм довго ігнорував проблему бандитизму "Свободи" - але акції проводити він уміє, якщо судити з результатів Євромайдану (Найєм був одним із перших ініціаторів акції 22 листопада, тоді ще нечисленної акції інтелігенції).

Мірошниченко заперечує, що вчора було насильство. Але все добре видно на відео, яке виклали самі свободівці, потім спробували потерти - але вже розійшлися копії:

Інший відомий журналіст Дмитро Гнап пише:

Дивлячись як свободівці Ігор Мірошниченко, Андрій Іллєнко, Богдан Бенюк та компанія героїчно відгамселили одного лузера-телеменджера, я от про що подумав. Щось я не пригадую цих "мужніх свободівських воїнів" на барикадах Грушевського чи Майдану. Не бачив я їх і в Криму, де за українську мову тобі можуть натовкти пику просто серед вулиці чи наставити автомата в обличчя. Ці вгодовані тилові командири - типові персонажі з книжок чи фільмів про війну. Поки справжні чоловіки віддають життя на полях бойовищ, ці хтиві і жадібні істоти приходять аби забрати твоє майно, твій дім, твою дружину. Це навіть не пси війни, а справжні шакали.

Доповнено: у Львові о 13.00 також акція проти "Cвободи"

“Вимоги:

Позбавлення І. Мирошниченка депутатської недоторканості!

Порушення проти нього кримінальної справи!

Публічне вибачення керівників ВО “Свобода” перед народом України!”, – написав Ігор Кузнєцов

закон свобода

Знак гривні
Знак гривні