На Грушевського знову запалили шини - вже проти нової влади. Вимагають Турчинова

Близько півсотні осіб сьогодні вийшли на вулицю Грушевського, аби висловити свою незгоду із роботою нової української влади. Першу шину вже запалили, вимагають Турчинова

Наразі мітингувальники запалили перші шини. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомив телефоном самооборонець Володимир Дмитрієв.

"Здесь собрались люди из Самообороны Майдана, передовая Грушевского. Зажгли две покрышки, они горят в бочке. Это чтобы власти вспомнили, что мы есть. Мы скинули предыдущих. Если эта власть не в силах работать, мы скинем и ее точно так же. Ситуация в стране, с Крымом, показывает, что они не умеют ничего делать, кроме как делить между собой кресла. Покаместь мы хотим, чтобы приехал Турчинов" - говорить Володимир.

Також повідомляється, що найближчим часом на місце має прибути Андрій Парубій.

За словами активіста, учасників Майдану сьогодні попросили прибрати рештки барикад нагорі Грушевського, аби дати проїзд автомобілям до одного із ресторанів:

"Хотіли, щоб ми взагалі звідси все забрали. Приїжджають на "Бентлі", там нагорі якийсь грузинський ресторан. Хочуть туди проїхати. Ми відмовили".

Чоловік говорить, що зараз на місце потроху збираються люди з Майдану. Якими будуть подальші дії, протестувальники не кажуть, але йти з Грушевського поки не збираються.

майдан

Знак гривні
Знак гривні