Крематорій Майдану та досі жива УПА: як зомбують мешканців Донецька (ФОТО)

Здавалося б , ну от живе в Донецьку якийсь відсоток етнічних росіян, яким Україна чужа по духу, а Росія ближча і рідніша. І хочуть вони стати громадянами Росії. Ну окей. Так напишіть про це прямо. Скажіть чесно. Навіщо вигадувати пекельну нісенітницю і поширювати серед громадян свідомо хибну інформацію, яка досить легко спростовується, перетворюючи всі демонстрації на цирк душевнохворих людей? - дивується у блозі на "Лівому березі" донеччанин Денис Казанський.

Прочитав я агітаційні матеріали, які роздають у нас в місті на площі Леніна. Походу, дніпропетровський маразматик з його консервами з дівчат відпочиває на тлі цієї феєрії. Ось, наприклад, якась кримська листівка "Руська земля", завезена в Донецьк з окупованого півострова. Начебто письменник Мамлеев її складав. Пишуть, що в Києві працює підпільний крематорій, який спалює трупи жертв " майданного терору", навіть приблизна адреса вказується. Ну дітей їдять, всі справи. У принципі зрозуміло, на кого розрахована ця з дозволу сказати "інформація. Насторожує , що проросійські організації свідомо заточують свою пропаганду на такий контингент.

Навіщо мобілізувати пацієнтів Караванної? Що з ними можна побудувати , створити? Я думав, демонстрації за імперію повинні залучати на свій бік кращих людей - розумних, сильних, впливових. Чому замість них збирають фріків?

Ці люди вважають, що УПА існує

А тим часом росіянка Новодворська прокоментувала рішення деяких інших фріків. До речі, вірити у 95% за Росію при 87% явки - це себе обманювати: татари, яких 15%, бойкотували вибори - а отже, навіть якщо 100% решти проголосували, виходить 102% :)

"Недобиті совки, вони хочуть у російську помийку".

Так само колись під дулами танків "приєдналися" до совка республіки Балтії.

крим донеччина криза росія

Знак гривні
Знак гривні