Тим часом в Одесі мітинг із гаслами Беркут і Росія (ФОТО)

Вчора в Одесі відбулася хода, в якій взяло участь понад 5 тисяч осіб, що почалася на Соборній площі і закінчилося покладанням квітів до пам'ятника Невідомому матросу на Алеї Слави в парку Шевченка. Про це повідомляє Думская.

Під час маршу люди скандували «Фашизм не пройде!», «Беркут», «Росія» і «Одеса - російське місто!». Очолили колону комуніст Ростислав Барда і Антон Давидченко.

Після покладання квітів до Вічного вогню кожен охочий зміг висловитися в мікрофон. В основному противники Майдану робили наступні заяви: «Партія регіонів і Янукович нас зрадили, ми створюємо новий рух, і фашизм в Одесі не пройде».

Також активісти вирішили зібрати АнтиМайдан, який проходитиме щовечора на Куликовому полі. Крім того, надійшла пропозиція викликати на Куликове поле народних депутатів-мажоритарників і вимагати у них відповіді, чому вони не виконують свої передвиборчі обіцянки.

Депутат міськради Олександр Васильєв очікувано говорив про необхідність терміново звільнити заарештованого екс-нардепа Ігоря Маркова.

Цікаво, що учасники маршу називали зрадниками і «регіоналів» , і тих , хто вийшов з фракцій ПР.

Після закінчення мітингу близько тисячі радикально налаштованих молодих людей в касках, балаклавах і з кийками пройшлися до ОДА з метою знайти «бандерівців». Не заставши їх там, молоді люди спалили червоно-чорний прапор на сходинках адміністрації і розійшлися.

Фото Олександра Гіманова, Думская:

антимайдан одещина

Знак гривні
Знак гривні