З'явився додаток до браузера Chrome, який допомагає бойкотувати сайти ПР

Українці, які виступають проти чинної влади та, зокрема проти Партії регіонів, створили додаток для браузера Chrome, який попереджає користувачів мережі, що вони пробують зайти на сайт, що належить членам ПР.

СКАЧАТИ ДОДАТОК ДЛЯ БОЙКОТУ ПР МОЖНА ТУТ

Таким способом активісти намагаються вплинути на доходи людей, причетних до провладної політсили. Про це повідомляє Газета по-українськи.

"Даний додаток блокує перегляд та попереджає користувача про відвідання сайту, який належить "регіоналам" чи їх наближеним особам. Підтримайте бойкот і не відвідуйте ці сайти, адже вони можуть містити неправдиву інформацію, а також можуть бути додатковим джерелом доходу їх власників", - йдеться в описанні додатку.

Окрім самих сайтів, розширення для браузера блокує усі запити на відповідні ресурси. Користувач на власний розсуд має можливість продовжити перегляд заблокованого сайту до моменту наступного запуску браузера.

Нагадаємо, раніше активісти Майдану закликали усіх, хто не підтримує чинну владу, бойкотувати товари підприємств, що належать членам Партії регіонів, або близьким до них людям.

бойкот регіони

Знак гривні
Знак гривні