У мілції спішать повязати вбитого у спину з дробовика суддю, з євромайданівцями

Сьогодні вранці суддя Автозаводського райсуду Кременчука Олександр Лободенко, в якого вчора ввечері стріляли, помер у лікарні. За інформацією джерела "Кременчуцького Телеграфу", суддя помер у реанімації о 01.40 ночі.

Стало відомо, що в кременчуцького суддю стріляли з дробовика в спину.

11 лютого, увечері, в Кременчуці кілька разів вистрілили у суддю Олександра Лободенка. Йому прострелили шлунок, нирку і селезінку. Також одна із куль заділа хребет.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, за попередньою інформацією цей суддя 28 січня розглядав справу активістів кременчуцького Євромайдану Володимира Пилипенка і Сергія Полюховича.

Прокуратура обом інкримінувала спробу захопити мерію міста 26 січня, коли активісти місцевого Майдану здійснили спробу зайти у приміщення міської ради Кременчука.

Під час розгляду справи обвинувачення в особі прокурора наполягало на утримання під вартою, адвокат — на тому, щоб затримані були відпущені на поруки.

Рішенням суду обох активістів було направлено під цілодобовий домашній арешт терміном на два місяці із носінням електронного браслету.

Місце злочину

кримінал полтавщина

Знак гривні
Знак гривні