Зварич відпочиває. Уже екс-міністр юстиції закінчила ПТУ для кухарів і продавців. І ще заочку (ФОТО)

Олена Лукаш закінчила Сєвєродонецьке ВПТУ №92, на сайті навчального закладу її прізвище розміщене в топ-10 найкращих випускників у рубриці "Ми ними гордимося". Про це повідомила журналістка Тетяна Шустрова у Facebook.

Олені Лукаш у переліку відвели п’яте місце.

Вище професійно-технічне училище №92 міста Сєвєродонецька готує спеціалістів торговельно-економічного профілю, майстрів харчової промисловості та ресторанної справи. За даними ведучого ТВі Єгора Чечеринди, у одному з інтерв'ю, датованому липнем 2013 року, директор ВПТУ Микола Ліщишин розповідав: Олена Лукаш нині могла б пишатися, що жоден з 370-ти учнів її рідного ПТУ не перебуває на обліку в міліції.

До 2001 року навчальний заклад готував лише кухарів і продавців 3-го та 4-го розрядів. "Імовірно, саме такий фах і кваліфікацію отримала і майбутня українська міністр юстиції", – зазначив телеведучий у Facebook.

Втім, окрім ВПТУ, Лукаш закінчила Академію праці, соціальних відносин і туризму Федерації професійних спілок України у 2000 році й отримала диплом за спеціальністю "правознавство".

"Але не стаціонар, а заочне відділення. Принаймні, про це мені повідомив відомий львівський журналіст-розслідувач із газети "Експрес" Богдан Куфрик, який зацікавився цією темою", – зазначив Чечеринда.

Розташований ВНЗ на київських Теремках, на Великій Окружній дорозі, №3. Виконувач обов'язків ректора – Попович Сергій Іванович, кандидат історичних наук.

освіта лукаш

Знак гривні
Знак гривні