Радіостанції відмовляються крутити пісню Скрябіна про події на Грушевського (ВІДЕО)

Соліст гурту "Скрябін" Андрій Кузьменко поділився, що більшість радіостанцій відмовилися брати його нову пісню "Революція у вогні" до свого ефіру.

Фото zyalt.livejournal.com

Кузьмі зауважив, що композиція народилася у його голові після останніх подій. Співак написав пісню за дві години, - пише ТСН.

"Завжди гарні пісні виходять, коли є момент, що розбурхав свідомість. А тут півсвіту розбурхалося. Якщо є ідея, то вона переростає в історію і все швиденько виходить", - розповів Кузьма.

Також артист пожалівся, що не розуміє українських радіостанцій і що з ними виходить якийсь "ідіотизм".

"Якийсь ідіотизм з цими радіостанціями. З цими дурними ранковими шоу, які роблять вигляд, що нічого не сталося. Пускають якусь погану попсу, а не композиції, які струну натягують. Я сьогодні їду, перемикаю канали. З 20 станцій 16 - "ха-ха-ха" та "хі-хі-хі".

Тільки одна станція і взяла пісню, решта відморозилися", - поділився Кузьма.

У композиції фронтмен гурту Андрій Кузьменко, він же Кузьма, співає про те, "як свої своїх одягають в наручники", а у приспіві присутні слова "де правду шукати, коли брат на брата" і "я хочу тут жити, а не вмирати".

Зазначимо, колектив змонтував до пісні кліп, який складається з уривків нічних подій, що відбувалися 22 січня в центрі міста.

культура Євромайдан революція

Знак гривні
Знак гривні