Луганський регіонал: протестувальників правильно вбивають і треба ще жорсткіше (ВІДЕО)

Депутат Луганської обласної ради від Партії регіонів Арсен Клінчаєв учора з'явився на місцевий Євромайдан і взявся кидатися на людей і ображати учасників мітингу - після чого в інтерв'ю журналістам розповів, що протестувальників у Києві правильно вбивають, і діяти по відношенню до них необхідно ще жорсткіше.

Про це повідомляє донецький блогер Денис Казанський.

Дивно, що при цьому на сайті Партії регіонів заявляють про якого "снайпера НАТО", який незрозумілим чином нібито проник в урядовий квартал, де все напхане співробітниками СБУ і швидше за все ФСБ. Он, навіть найбільш рядові депутати-регіонали визнають, що в протестувальників стріляла міліція і правильно робила, що вбивала людей.

Клінчаєв відомий, як людина Олександра Єфремова - голови фракції ПР у парламенті. Це означає, що його позиція збігається з позицією головного регіонала.

Це до речі дуже співзвучно із побажанням заступника луганського губернатора Едуарда Лозовського, про яке ми вже писали, розправлятися з протестуючими в Києві, "як Жуков у 1946-му", тобто, розстрілювати і катувати без суду і слідства. Саме це зараз і відбувається.

антимайдан луганщина

Знак гривні
Знак гривні