Начебто переговори: Влада друкує диктаторські закони, посилює репресії, звозить тітушок (ОГЛЯД, ВІДЕО)

З усього цього можна зробити висновок, що влада йде на загострення, а не напоступки - й переговори потрібні їй лише для видимості.

Закони України, схвалені Верховною радою 16 січня, були опубліковані вночі 21 січня в парламентській газеті "Голос України" та урядовому виданні "Урядовий кур'єр".

Таким чином, диктатура начебто вступила в силу - попри неконституційність законів, що звужують існуючі права та свободи громадян, і попри незаконність процедури прийняття, коли голоси навіть не рахувалися.

Персонально відповідальні за диктатуру: щоб збільшити інфографіку, клікніть правою кнопкою й відкрийте в новому табі

Крім того, всю ніч активісти стикалися зі звезеними тітушками.

У ніч на 21 січня активісти Євромайдану та Автомайдану влаштували нічний рейд, в ході якого виявили, зловили і відвели на Майдан ряд "тітушків".

Так, керуючись повідомленнями в соцмережах про те, що на Подолі і в центральній частині Києва масово збираються молоді люди спортивної статури, активісти вирушили на їх пошуки.

Велику групу "тітушек" виявили на вул.Сагайдачного, вони ховалися в одному з супермаркетів. Активісти з'ясували , що головним завданням "спортсменів" є напад і побої активістів Майдану.

За словами затриманих "спортсменів", їм обіцяли заплатити близько 200 грн. Крім того у деяких з них виявили пристрої, схожі на саморобну вибухівку.

Треба сказати, що й активісти поводилися не без ознак жорстокості, на жаль:

Аргументи стверджують, що координує тітушок, роздає бити тощо ось цей Кубик з номерами АІ 7717 АК

А 22 людям світить до 15 років ув'язнення.

За даними МВС, загалом затримано 32 особи, які доставлені до органів внутрішніх справ.

"22 із них – затримані процесуально в рамках відкритого кримінального провадження за ст.294 ККУ – масові заворушення. 13 процесуально затриманим особам повідомлено про підозру", - зазначили в МВС.

Міліція діє виключно за законом, як каже Захарченко? І ось цього, звісно, ніколи не знайдуть і не визначать:

репресії

Знак гривні
Знак гривні