Еталонний п'яний луганський КПУшник-депутат вимагає у ДАІ не ущємлять його права (ВІДЕО)

Депутат Луганської обласної ради від КПУ Максим Чаленко катається по місту за кермом свого авто п'яний як чіп, у компанії якихось вельми поношених дівиць, а після того, як його затримують співробітники ДАІ, впирається і тицяє їм у обличчя депутатським посвідченням, - пише донецький блогер Денис Казанський.

"Это ущемление прав депутата Луганского областного совета":

Максим Чаленко, окрім того, що депутат - ще й секретар Луганської обласної організації ЦК КПУ, а також секретар постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, культури, молоді та спорту.

Більше того , Максим Чаленко вважається еталонним комуністом. Ось що про нього пише газета " Комуніст".

"У свої тридцять Максим Чаленко досяг багато. Його політичну кар'єру можна вважати еталоном і зразком для наслідування".

У крові Чаленка експертиза виявила 2,5 проміле алкоголю. Іншими словами, еталонний луганський комуніст випив близько 0,7 л горілки.

"Думаю , немає сенсу витрачати час і пояснювати, чим могла закінчитися п'яна їзда водія Чаленка по Луганську. Навряд чи не розумів це і сам депутат. Але сів за кермо, бо знав - якщо що, відмажется. У нас завжди так", - пише Казанський.

У 2012 році Чаленко балотувався до Верховної Ради від КПУ в мажоритарному окрузі. Тоді він просив виборців голосувати за того, "хто насправді піклується про народ".

"Цікаво , чи вистачить совісті скласти мандат і піти з політики? Чи буде далі розповідати про жахи євросодому, як ні в чому не бувало?" - риторично цікавиться блогер.

луганщина кпу

Знак гривні
Знак гривні