Мітинг за ПР у Маріїнському спонтанно переріс у мітинг проти ПР

У Маріїнському парку вчора ввечері відбувся спонтанний мітинг звезених “прихильників Партії регіонів” проти Партії регіонів. Люди, яких кілька днів (а деяких - і тижнів) протримали в наметах у парку, обурені тим, що їм не заплатили обіцяних грошей.

Як повідомив кореспондент “Дело”, зібралися близько 70 звезених людей.

Мітинг утворився стихійно, коли коменданти наметового містечка в Маріїнському почали збирати намети і відправляти людей в автобуси , щоб їхати додому.

Переважно люди відмовляються говорити, скільки їм винні, але, за словами деяких учасників, за "безстроковий мітинг на підтримку Партії регіонів" влада заборгувала їм уже понад 1 тис. грн кожному, й вони не збираються нікуди виїжджати, поки не отримають свої гроші.

Нагадаємо, що перший заступник голови фракції ПР у Верховній Раді Михайло Чечетов пояснив припинення мітингу тим, що "українці повинні зустріти новорічні свята в колі близьких, а політичні справи потрібно залишити політикам".

Народний депутат Арсен Аваков ( "Батьківщина ") повідомив, що незадоволені демонстранти з провладного мітингу приходили в готель "Київ" , в якому живуть приїжджі нардепи. Портьє готелю сказав, що агресивні мітингувальники ледве не побили його , адже Олег Калашников сказав їм, що тут штаб Партії регіонів. За словами портьє, демонстранти після цього пішли до офісу міської організації ПР на вул. Липській.

антимайдан Євромайдан

Знак гривні
Знак гривні