Янукович озвучує маячню з агіток Медведчука

Медведчук же прямо й відверто працює на Росію й Митний Союз. З чого випливає запитання, хто ж це впливає на Януковича і хто пише йому промови.

На вчорашній прес-конференції президент Віктор Янукович дозволив собі говорити відверту маячню.

Про це в ефірі «5 каналу», коментуючи «синхронні» прес-конференції глав України й Росії, заявив політолог Олексій Гарань, пише Цензор.нет

«У Путіна, очевидно, також було багато заготовок, багато чого розігрувалось, але це виглядало набагато професійніше. А тут все виглядало як «тепла ванна», - зазначив експерт.

«Знаєте, мене не відсутність запитання про Тимошенко здивувала, а в цілому тональність того, як президент, що вважається главою всієї України, дозволив собі такий рівень спілкування з українськими журналістами і з усією українською аудиторією. Розумієте, коли він повторює абсолютну маячню про те, що, відповідно до угоди про Асоціацію, нам, виявляється, треба міняти ширину колії залізниць, - це просто маячня, яка фігурує в агітках Медведчука. І її президент повторює на такому рівні! Він нас за кого вважає - за дурнів? Він журналістів, експертів, західних дипломатів, які вели переговори на цю тему, які добре знають питання, ну це ж просто маячня!» - Сказав Олексій Гарань.

"Він нас за кого вважає - за дурнів?" - Гарань

Напередодні президент Віктор Янукович заявив, що угода з ЄС, від підписання якої відмовився офіційний Київ, передбачала заміну колії залізниці на «європейський» формат.

«Є питання , в яких нам неможливо розійтися. Ну як нам позбутися широкої колії залізниці. Ми що, її можемо в найближчі 200-300 років зробити? Ні! Це дуже великі витрати з точки зору економіки та доцільності» , - сказав Янукович.

Ще одна "Маячня, яка фігурує в агітках Медведчука."

Знак гривні
Знак гривні