Маєток Клюєвих закидали яйцями

Як повідомляє журналіст Таня Чорновол, учора ввечері активісти Автомайдану великою колоною відвідали маєток братів Клюєвих в селищі Рудки на Столичному шосе.

Як відомо, все сходиться на тому, що Андрій Клюєв - організатор та координатор звірячого побиття студентів на Майдані 30 листопада.

Як пише Таня Чорновол, "Активісти везли Клюєву яйця, однак через справедливе емоційне обурення злочинними діями координатора національної небезпеки змогли довести тільки яєчню. Нині вона висить у Клюєва на паркані та воротах."

І не треба думати, що це нічого не дає.

Журналіст Сергій Лещенко пише у своєму Фейсбук, що коли раніше, у п’ятницю, ДемАльянс також пікетував маєток Клюєвих, ті намагалися добитися скасування акції - але невдало:

"Ви можете мене критикувати, але думаю, що #ЄвроМайдан буде набагато ефективніший у досягненні цілей, якщо 200-тисячні мітинги будуть поєднані з адресними пікетуваннями офісів та житла головних слуг режиму.

А тепер інсайд. Як відомо, у п"ятницю Демократичний Альянс пікетував палац Клюєвих у Рудиках. Перед цим старший з братів телефонував польовим командирам ЄвроМайдану з проханням скасувати акцію, про яку він довідався від агентурних джерел. Акцію не скасували.

Випадково бачив Клюєва-молодшого в п"ятницю ввечері. Він був надзвичайно злий та пригнічений."

Євромайдан

Знак гривні
Знак гривні