Незаконне паркування на п'ять хвилиночок: на Хрещатику евакуювали машину з тонованими вікнами та з дітьми всередині (ФОТО)

У центрі Києві інспектори з паркування евакуювали автомобіль BMW, в якому, як виявилося згодом, перебували діти. Це сталося через те, що всі вікна автівки були тоновані.

«Як наслідок викликали Управління патрульної поліції, наздогнали та зупинили евакуатор. Дітей випустили. Оскільки водій був на місці, довелося вигрузити і сам автомобіль. Виписали постанову», – повідомляє пресслужба Інспекції з паркування, яку цитує Хмарочос.

У коментарях Сергій Лапшин, який назвався інспектором, який евакуював автомобіль, повідомив, що евакуатор проїхав близько ста метрів та пригальмував у потоці, коли його наздогнали батьки зачинених у салоні дітей.

BMW з дітьми було неправильно припарковано біля на вулиці Хрещатик, 42. Інцидент стався ввечері 22 лютого.

«Наші інспектори не мають права смикати ручки дверей машини і заглядати в салон. За допомогою евакуатора вони завантажили автомобіль і почали везти на штрафмайданчик. Автомобіль був повністю тонований, мотор не був увімкнений, ніяких звуків із салону інспектори не почули, вікон ніхто не відкривав. Помилки інспекторів тут немає ніякої, вони діяли відповідно до інструкції», – заявилив Інспекції з паркування.

TEXTY.ORG.UA — незалежне видання без навʼязливої реклами й замовних матеріалів. Щоб працювати далі, нам потрібна ваша підтримка. Для переказу коштів клікайте сюди

маразм київ автомобілі

Знак гривні
Знак гривні