Нардеп Ігор Луценко кличе на зустріч з суддею, який дав Крисіну умовний термін

У четвер, 28 грудня, о 8:00 годині ранку у приміщенні Шевченківського суду відбудеться зустріч з суддею Лінником.

Про це повідомляє нардеп Ігор Луценко на своїй сторінці у Facebook.

"Зустріч за ініціативою судді, формат законний!", - додав Луценко.

Стопкадр з "ТСН". Корекція ТЕКСТІВ

Суддя Лінник відомий тим, що минулого тижня оголосив вирок Крисіну, яким визнавав його винним у "хуліганстві" щодо журналіста В'ячеслава Веремія поблизу Майдану, і дав йому умовний термін.

При цьому журналіст "Вєстєй" Веремій внаслідок нападу (добивання палицями після вогнепального поранення) загинув. А сам Крисін, виходячи з вироку, визнав, що це він зібрав тітушок поблизу Майдану за грошову винагороду. Тобто, був не лише співучасником нападу, а й організатором.

Також Крисін під час трирічного судового розгляду у справі Веремія встиг стати фігурантом ще кількох кримінальних справ, пов'язаних з нападами та рекетом. Крім того, він отримав умовний строк за зберігання бойової гранати.

Окрім того, суддя Лінник 27 грудня відпустив під домашній арешт з СІЗО ще двох тітушок, Олега Гебана і Сергія Костенка, які обвинувачуються у завершеному замаху на вбивство шести майданівців на перехресті Володимирської та Великої Житомирської поблизу Майдану увечері 18 лютого. Це те саме місце і той самий вечір, де орудував і Крисін зі своїми підлеглими.

тітушки гебан веремій лінник справимайдану суд костенко крисін

Знак гривні
Знак гривні