Асоціація депутатів Львова закликає громадськість країни до спротиву антиукраїнській диктатурі

Шановна Українська Громадо!

За останній час владними структурами нашої держави, а особливо промосковською більшістю Верховної Ради України здійснюється шалений тиск, спрямований на знищення Української Держави та Української Нації. Такі дії ідуть у різних напрямках діяльності можновладців, а саме:

- Нищиться українська мова, шляхом надання окупаційній московицькій мові повноважень на рівні державної, скорочується кількість українських шкіл, зменшується використання української мови у вищих навчальних закладах та в системі місцевого самоврядування.

- Нівелюється українська історія через невизнання або замовчування фактів боротьби українців за незалежність української держави. Це і бій під Крутами, це і невизнання Української Повстанської Армії, яка вела визвольну боротьбу з московсько-комуністичними та німецько-нацистськими окупантами, це і невизнання геноциду українців, яким був голодомор, спричинений окупаційною московсько-більшовицькою верхівкою, це і закриття українських історичних інституцій, які висвітлювали трагічні сторінки історії України під час московської окупації, це і багато інших фактів, які впливають на фальсифікацію історичних подій.

- Порушується територіальна цілісність держави шляхом здачі української території Росії через підписання так званих „харківських угод”. Довготривале перебування на території України флоту Росії, яка є правонаступником окупаційного „совєтского союзу” загрожує незалежності нашої держави та підтримує і активізує антиукраїнські шовіністичні сили.

- Нищиться обороноздатність нашої держави через незрозуміле прийняття статусу так званої „позаблоковості” України і неможливість входження її в світову оборонну євро-атлантичну систему.

- Надаються величезні преференції російській православній церкві, яка є апологетом зросійщення українців та нищення традиційних українських церков: Української православної церкви, Української автокефальної православної церкви, Української греко-католицької церкви.

- Нищиться українська економіка та приватний український бізнес шляхом проведення так званих реформ (Податковий кодекс, Пенсійний кодекс, Судова реформа та інші реформаторські дії), а також наміром вступу до „митного союзу”, що повністю узалежнить українську економіку від Росії.

Фактів поступового нищення України, як держави, теперішніми можновладцями можна було привести ще багато. Але останнім є посягання промосковської більшості Верховної Ради України на державну символіку України. Ми вже не говоримо про наміри переписування Державного Гімну України, але рішення Верховної Ради України, а саме комуністичної, регіональної та литвинівської більшості щодо вивішування поряд з Державним синьо-жовтим прапором у день відзначення перемоги московсько-комуністичних окупантів над німецько-нацистськими загарбниками кроваво-червоного окупаційного прапора є глумленням над мільйонами і мільйонами українців, які були знищені більшовицьким режимом під час московської окупації під кроваво-червоною символікою.

Але чи може бути інакше, коли у Верховній Раді України, окрім людиножерів та україноненависників-комуністів, є колісніченки, чечетови, єфремови, гриновецькі, кузьмуки?

Тільки коли Україна позбавиться від таких „обранців” ми зможемо відновлювати і розбудовувати свою незалежність.

Асоціація депутатів Львова, люди, яким у різні часи було довірено представляти інтереси громади, звертаються до громадян України: творчої інтелігенції, бізнесовців, службовців, науковців, журналістів, робітників, селян, студентів, працівників правоохоронних органів, депутатів місцевих рад усіх рівнів не дати подальшої можливості руйнування Української Держави та Української Нації. Тільки загальний спротив антиукраїнським діям можновладців змусить їх припинити подальше нищення України та українців, як нації.

Звертаємось зупинити та протидіяти антиконституційним діям вивішування кроваво-червоних окупаційних прапорів поруч з державною символікою України.

Звертаємось дієво реагувати на всі антиукраїнські прояви шовіністичних промосковських сил.

Звертаємось до політичних сил, громадських організацій та їх лідерів припинити безрезультатне говоріння та, маючи відповідні повноваження, організовувати людей на спротив антиукраїнським діям.

Звертаємось до лідерів визвольної боротьби кінця 80-х початку 90-х років. Де Ваш голос спротиву? Де Ваші дії спрямовані на боротьбу з антиукраїнськими силами? Невже Ви не бачите, що нищиться Україна?

Звертаємось до засобів масової інформації та просимо, поза можливий тиск, надрукувати наше звернення. Повірте це не піар-хід, не спроба заявити про себе. Це біль душі людей, які виборювали українську державність, стояли біля її витоків і хочуть донести цей біль до українців. І тільки за сприяння засобів масової інформації це звернення може бути широко почуте.

Українці! Не даймо знищити Українську Націю, зруйнувати Українську Державу.

Борімося! Поборемо!

Нам Бог допоможе!

Слава Україні!

Голова Асоціації депутатів Львова Орест Парубчак
/розмістив на "Текстах" наддніпрянець Олексій Мазур, Дніпропетровськ/

ДОДАЙ СВОГО КОЛЬОРУ!

крути режим українофобії самостійність суверенітет антиукраїнська диктатура опір українська нація верховна рада україна спротив Львів держава упа

Знак гривні
Знак гривні