Богословська була у Шустера в блузі... зі сперматозоїдами? Фото з телетрансляції

Народна депутатка Верховної Ради від ПР Інна Богословська в ефірі "Шустер-live" беручи участь в дискусії на тему річниці Харківських угод та цін на газ для України, в притаманному їй стилі звинуватила попередню ("помаранчеву") владу у "використанні країни як презервативу". Сама ж прийшла на передачу в блузі з візерунками, які дуже нагадують зображення сперматозоїдів.

Особливо пікантно це виглядало, коли камера показувала Інну Германівну зблизька, крупним планом. Ці чорні цяточки з хвостиками... Що вони взагалі можуть означати окрім наведеної аналогії? Обраний політичною діячкою наряд через форму візерунків на ньому здається щонайменше сумнівним.

Зрозуміло, що дизайнер одягу навряд чи добивався таких асоціацій. Не можна також уявити, щоб навіть така екстравагантна особа як Інна Германівна могла б придбати блузон заради епатажу публіки, якби там справді було зображено "щось таке" на межі пристойності. Але на практиці все вийшло дуже контраверсійно. А по той бік екрану - аж занадто.

Ось фото, зроблені з телевізійної трансляції. На жаль, їхня якість залишає бажати значно кращого, але такі вже в мене телевізор і фотоапарат:

Є й інша версія. Це не сперматозоїди, а пуголовки. Але навіщо і до чого вони тут? Загадка...

/роздивлявся дніпропетровський блогер "Текстів" Олексій Мазур/

газ Харківські угоди сперматозоїди Інна Богословська шустер

Знак гривні
Знак гривні