ПІдрахуй став юристом року, а спеціалістка з суспільної моралі знову світила нижньою білизною на публіці (фото)

Це сталося на урочистій церемонії нагородження ювілейної, п'ятнадцятої загальноукраїнської програми "Людина року-2010". На заході з "роздачі слонів" серед інших "достойників" був вшанований і депутат ВР від Партії регіонів, голова Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя, доктор юридичних наук, Академік Національної академії правових наук України, Заслужений юрист України Сергій Ківалов. В народі ж просто "Підрахуй".

Здається, визнання регіонала "юристом року" як ніщо інше яскраво характеризує церемонію, дає повне розуміння того, що воно таке і для чого проводиться. Якщо такі люди здобувають там відзнаки, то все ясно. Правда, свідки події кажуть, що під час оголошення прізвища Ківалова в залі було чути свист.

Також можна додати, що в номінації "Регіональний лідер року" переміг українофоб, відомий своїми безграмотними записами російською мовою, голова Одеської облдержадміністрації Едуард Матвійчук.

Була на заході і телеведуча Першого Національного, світська левиця Наталія Розинська. Досконало не відомо як зараз, а не так давно, повний титул теледіви звучав приблизно так:

- телеведуча,

- членкиня НСЖУ,

- авторка і керівниця соціального проекту "Знайдемо вихід!" на Першому Національному,

- письменниця;

- радниця:

а) Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі;

б) Комітету ВРУ по боротьбі з організованою злочинністю та корупцією;

в) голови міжнародної ліги захисту прав громадян України.

(Може щось пропущено, то вибачайте).

Нині її можна побачити в програмі "Футбольний код" (НТКУ).

Примітно, що титулована пані попри свою надзвичайно суспільно важливу і відповідальну громадянську діяльність має схильність опинятися в пікантних ситуаціях. Вони її буквально переслідують, ледь не на кожному кроці.

А що найцікавіше, то жінка, здається, абсолютно не проти. Скоріше навпаки. "Розіта", як її називають у дружніх світських колах, тому тільки й рада.

Такий висновок можна зробити зокрема з її нарядів. Не варто бути надзвичайно спритним папараці, аби зафіксувати черговий момент з категорії незабутніх.

Приміром на "Людині року" Наталія Розинська з'явилася в легенькій і прозорій сукні, що радше нагадує нічну сорочку.

"Телеведуча Наталя Розинська, здається, трохи збожеволіла - одягла білі труси під чорну прозору сукню", - відзначили оглядачі світської хроніки "Таблоїду" /УП/.

На наступній світлині спеціалістка з суспільної моралі теж в своєму стилі. Знову на світській тусовці, але якій конкретно і де саме - автору невідомо. Одначе на фото "героїня" відзнята явно не у власній відпочивальні, бо не той інтер'єр:

/текст писав і надибані в інтернеті фотки уважно й з цікавістю, як і ви щойно, розглядав дніпропетровський блогер Олексій Мазур/

Дивись також:

ФОТО-кліп

за участі Наталії Розинської та голови Національної експертної комісії з питань суспільної моралі Василя Костицького

СТРИПТИЗ
http://spetskor.dp.ua/art_1179.php
/на тему однойменної пісні "Наутілуса Помпіліуса"/

Людина року-2010 Едуард Матвійчук Наталія Розинська голова Одеської ОДА Сергій Ківалов Підрахуй Перший Національний

Знак гривні
Знак гривні