На Сумщині зникли двоє прикордонників. Росія заявила, що їх затримала

Під час моніторингу державного кордону на Сумщині зникли двоє прикордонників, при цьому російські ЗМІ повідомили про затримання ФСБ двох порушників. Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"Учора два офіцери відділу прикордонної служби "Зноб-Новгородське" Сумського прикордонного загону здійснювали моніторинг ділянки державного кордону. Близько 20:00 зв'язок з ними перервався", - сказано у повідомленні.

Наразі Держприкордонслужба розшукує зниклих військовослужбовців та встановлює їхнє місце перебування. Правоохоронні органи поінформовані.
"В той же час в російських засобах масової інформації з’явилося повідомлення про затримання представниками прикордонного управління ФСБ двох порушників, які назвалися прикордонниками Сумського загону", - наголосили у ДПСУ.

Встановлено, що востаннє прикордонники виходили на зв’язок 3 жовтня 2017 року близько 20:00. Згодом поблизу с. Зноб-Трубчевська на кордоні знайшли покинутий транспортний засіб, що належить одному зі зниклих військовослужбовців. У ньому знайшли мобільні телефони прикордонників.

Знак гривні
Знак гривні