На конвой з полоненими російськими ГРУшниками готувався напад

Засідання суду над полоненими російськими спецпризначенцями не відбулося. Як повідомив прокурор Ігор Німченко, військовій прокуратурі від оперативних підрозділів стало відомо, що на автомобіль конвою, який доправляє Александрова та Єрофєєва до суду, готується напад, і тому конвоювати їх у звичайному режимі до зали суду небезпечно.

Він відмовився розголошувати будь-які деталі, однак зазначив, що в разі, якщо обвинувачувані відмовляться від участі у засіданні суду в режимі відеоконференції, то при конвоюванні Александрова та Єрофєєва буде вжито спеціальних заходів безпеки.

“Доставка можлива, але за умови вжиття всіх необхідних заходів безпеки. Можливо, це буде інше приміщення, інша охорона, перевірка периметру навколо суду спеціальними підрозділами”, - припустив Німченко.

З метою забезпечення безпеки було прийнято рішення не конвоювати Єрофеєва і Александрова до суду. Прокуратура просить проводити суд над ними в режимі відеоконференції.

Своєю чергою адвокат Єрофєєва Оксана Соколовська заявила, що не вірить у версію про підготовку замаху на обвинувачуваних. Вона вважає цю ситуацію спробою усунути її від процесу.

суд війна росія

Знак гривні
Знак гривні